Voetreflexologie

Voetreflexologie

Reflexologie herstelt en/of onderhoudt een onbelemmerde energiedoorstroming in je hele lichaam. Deze energiedoorstroming is de basis van jouw gezondheid.

Ziekte is vaak het gevolg van energieblokkades. Door het geven van de juiste impuls (druk) op de reflexzones gaat er een stimulerende werking uit naar de corresponderende delen van je lichaam en alle andere lagen van jouw zijn om balans en innerlijke vrede te ervaren.

Reflexologie zorgt voor ontspanning, harmoniseert je lichaam en verhoogt het zelfgenezend vermogen én de immuniteit.

Voetreflexologie is geen geneeswijze op zich maar kan zeer geschikt zijn als aanvulling op een reguliere behandeling.

Reflexologie is natuurlijk, eenvoudig, aangenaam en preventief.

Klanten ervaren het als zeer diepgaand niet enkel fysiek net omdat ze uitkomt bij hun innerlijk rustpunt worden er dingen duidelijk, zichtbaar, voelbaar want kan zorgen voor nieuwe impulsen in jouw leefwereld.

Via het NVBR vroeger en nu het BEVO (beroepsvereninging voor voetrefexologen) blijf ik mijn kennis in dit vakgebied uitbreiden via bijscholingen. Zij houden me ook op de hoogte omtrent de regelgevingen ivm COVID en de heropstart die eerst werd toegezegd voor 18 mei, maar alsnog werd gewijzigd dit weekend. 

Praktisch

Deze behandeling duurt 60 min
kan aangevuld worden met klank – 90 min (graag op voorhand aangeven)

Met kledij aan
Het kan ook vanop afstand
Prijs: 55 euro  – 85 euro

Of bel me op 0473 62 77 60

Voor wie?

  • Als je op zoek bent naar aanvullende geneeswijzen, liefst in overleg met je arts
  • Als je overtuigd bent dat stress mee aan de basis ligt van je kwalen
  • Wanneer je meer aarding nodig hebt, veel in je hoofd zit, meer balans en stevigheid wil ervaren
  • Als je op een natuurlijke wijze, je gezondheid wil verbeteren
  • Als je wat meer bewust aan je gezondheid wil werken
  • Als je voorkomen beter vindt, dan genezen
  • Als je een vriend, kennis, partner, enz. een aangenaam, verrassend en gezond geschenkje wil aanbieden

dan is reflexologie ideaal voor jou!

Ook als je zwanger bent kan je in praktijk Muna terecht.

Gelieve steeds te vermelden bij het inplannen van een sessie of je zwanger bent, of plannen in die richting hebt.

Hoe werkt het?

Na een kort gesprek volgt de voetreflexologie. Aangezien ik ook intuïtief werk is het mogelijk dat reflexpunten op de handen worden aangeraakt of gebruik wordt gemaakt van een stemvork.

Dit lokt vaak andere reacties uit dan de reflexpunten op de voeten en mensen ervaren dit als verrassend en fijn.

Het afsluiten van de sessie is hoe het voelt.  Mogelijk met mini sound healing of simpel enkel een klankschaal, geheel in afstemming met jouw energie.

Voetreflexologie op afstand

Voetreflexologie kan ik ook perfect energetisch vanop afstand geven.

Lees hieronder wat mijn klanten hierover vertellen.

Op een moment dat ik het erg moeilijk had, kreeg ik van Mieke een energetische voetreflex op afstand. En wat ik allemaal heb gezien en gevoeld …. Ik voelde alles ‘doorstromen’, ik voelde goud licht door mijn hart, ik zag roze en paarse kleuren, bloemen, een soort zwart spook dat uit mij getrokken werd, een kind in mij dat ik vasthield. Ik werd beschermd. Ik voelde liefde die uit mijn hart kwam en die ik zelf kon vergroten. Na deze sessie was de zwaarte en angst in me verdwenen en voelde ik me ‘licht’, sterk en beschermd. Zo dankbaar voor deze heling. – Houthalen

Energetische voetreflex. Ontspan in je zetel of bed en vraag je lichaam te ontvangen. Dat is wat ik deed na telefonische afspraak met Mieke. Al dadelijk begonnen mijn voeten te tintelen. Ik stelde me nog meer open, zonder verwachting, gewoon in de wetenschap dat er nu op dit moment voor me gezorgd wordt. De vibratie in mijn voeten werd sterker en ik voelde mijn hele lichaam terug in flow komen. Op zeker moment voelde ik zelfs een shift in mijn buik (ik had krampen in mijn darmen de laatste dagen) en dit voelde als een positieve ontlading. Deze behandeling gaf me rust, ontspanning en heling in de diepere lagen van mijn lichaam. Het was een heerlijke ervaring om op deze manier zorg en aandacht aan mezelf te geven. Net wat ik nodig had! – Imana wonende in de Filipijnen

Na een telefonisch gesprek met Mieke stelde ze me deze energetische voetreflex voor. We spraken een moment af waarop ik me thuis een rustige plek zocht, zoals het prettig voelde voor mij. Ik heb me opengesteld voor deze misschien buitengewone manier van werken. Ik voelde de energie heel duidelijk. Zo kon ik voelen dat Mieke niet enkel mijn voeten aanraakte, maar ook mijn hoofd. Dat voelde ineens veel lichter en vrij. Ik kreeg ook een zeer sterke gewaarwording in mijn buik, een gevoel van versteviging en warmte. Zo sterk dat het bij blijft. We hebben de ervaring terug gekoppeld telefonisch. Ik had veel aan deze manier van werken – ontvangen. – E. uit Hoegaarden