Healing

Access Consciouness Bars ®

Integrated Energy Therapy of I.E.T.®

Access Consciouness Bars ®

Access Bars is een energetische drukpuntmassage om je hoofd te resetten. Aanraking van 32 drukpunten.

Wanneer jij behoefte hebt om je te ontspannen of een makkelijker leven te gaan leiden. Er is geen enkele reden  waarom je het niet zou kunnen doen.

Deze Access Bars kunnen bij uiteenlopende ongemakken helpen: slecht slapen, burn-out, zelfsabotage, uitstelgedrag, uitputting, je loopt vast op bepaalde levensgebieden of relaties,… disbalans in geven en ontvangen. Bars kunnen je diepe ontspanning brengen en helpen onbewuste patronen te doorbreken.  

All life comes to me with ease, joy and glory.

Access nodigt je uit om jezelf te gaan (h)erkennen als het oneindige wezen dat jij werkelijk bent en om een leven te gaan regenereren voorbij aan de ‘jij’ die je denkt te zijn.

Een oneindig wezen functioneert vanuit oneindig waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Als oneindig wezen is alles mogelijk en heb je totale keuze.

Bij de Access Body Processen worden de handen op het lichaam gelegd om specifieke energie processen te activeren om lichaam en geest in harmonie te brengen. 

Access gaat voorbij aan het bewuste en richt zich tot onbewuste energien die in ons aanwezig zijn. Het gaat over de bevrijding van polariteit, gevangenschap, conditionering, beperking van onze gedachten, gevoelens en emoties.

Polariteit weerhoudt ons ervan de dingen werkelijk te zien zoals ze zijn. We beoordelen dingen naar goed/slecht, juist/onjuist. We hebben dat zo geleerd en aangenomen als onze waarheid hierdoor kan verandering uitblijven. We blijven dan functioneren vanuit het drama, de pijn, de onmacht, de intriges van onze realiteit.

Wanneer we kunnen kiezen om te ‘functioneren vanuit toelating’, toelaten dat iets ‘is’ en toelaten iets te laten ‘zijn’ zonder oordeel overstijg je jezelf, bevrijdt je jezelf van de dualiteit. 

Wat als jij jezelf zou ’toelaten’ jezelf te koesteren en goed te zorgen voor jezelf ?

Wat als je de deuren zou open zetten naar het ‘zijn van alles waarvan je besloot dat het onmogelijk was voor jou ?

Wat als jij de gedachte kan toelaten dat jij cruciaal bent voor deze wereld ?

Grondlegger Gary Douglas van Access Consciousness geeft ook nog enkele vragen mee – want een vraag zet je in je KRACHT en creërt opening.

‘wat kan jij zijn, doen, hebben, creëren of genereren dat van jouw leven en de wereld een betere plek zou maken ?’

‘wat kan jij waarnemen, weten en zijn dat het leven de moeite waard zou maken om te leven ?’ 

 

 

Praktisch

Deze behandeling duurt 90 min
Met kledij aan
Prijs: 85 euro

Of bel me op 0473 62 77 60

Integrated Energy Therapy of I.E.T.

Wat

IET is de kunst om te helen met de liefdevolle en de pure energie van de geest.

IET werkt op het volgende niveau na Reiki om energieblokkages op te sporen en los te laten die ontstaan zijn door onderdrukte of onbewuste emoties op celniveau.

Energieblokkages door fysieke, emotionele, mentale of spirituele aandoeningen opgeslagen in jouw DNA.

IET is een veilige, zachte  en voedende manier om patronen uit het verleden los te laten en om je te helpen terug evenwicht en kracht te krijgen in je leven.

Integrated Energy Therapy ®- by Steven Thayer. Na het werken met het Witte licht via reiki ontving hij door goddelijke inspiratie de IET cellulaire geheugenkaart die ik graag verder deel met wie hiervoor kiest. De 3 niveaus die ik aanbied zijn: basic – intermediate – advanced level.  Er wordt gewerkt op de DNA strengen per paar IET I werkt op het fysieke en emotionele, IET II op het mentale en zielsniveau, IET III op je zieleclusters en de afstemming op de goddelijke wil. Afstemming op de Violette Vlam en hiermee werken geeft ruimte en diepte aan dat wat getransformeerd wil worden. Voel jij dat deze afstemming iets voor jou is ? Voor mij was het net als ooit mijn Reiki inwijdingen (28j geleden) een upgrade van mijn fijngevoeligheid. Wie ooit al in de praktijk mocht vertoeven heeft de IET al gevoeld want vanuit deze afstemming start ik elke dag, elke behandeling. Zo dankbaar dat ik een kanaal van licht mag zijn voor het hoogste goed van allen. Wil je aansluiten of meer weten klik dan hier om de flyer aan te vragen. Een energetisch leren helen tot op celniveau, een diepe verademing voor heel jouw zijn. Syllabus en Certificaat van Center of Being inclusief.

  • data: 17 mei (IET I)- 18 mei (IET II) – 20 mei of 8 juni (IET III) – heb je interesse geef gerust een seintje
  • telkens van 9.30 – 16u.

Praktisch

Deze behandeling duurt 70min

Prijs: 65 euro

Met kledij aan

Of bel me op 0473 62 77 60

Wil je zelf aan de slag met IET?

Wil jij ook graag werken met de Integrated Energy Therapy, voor jezelf, je kinderen, anderen?

I.E.T bestaat uit drie niveaus basic, intermediate, advanced level – Als master instructor help ik je graag verder op weg. 

We werken altijd in een kleine groep.

Neem contact op voor meer info.

Meer over IET

IET – Integrated Energy Therapy – is een krachtige healingtechniek, geïnspireerd door de Engelen, verspreid vanuit de USA (“Center of Being” geleid door Stevan Thayer).  www.learniet.com.

Door aanraking van bepaalde plaatsen en punten op het lichaam, smelten blokkades en bevrijden we het celgeheugen en DNA van oude, onverwerkte lading.

Bij IET worden negatieve emoties in het geheugen van de cellen losgeweekt, weggehaald en vervangen door hun positieve tegenhanger.

  • opruimen van remmende angsten zodat je Zielegaven openbloeien;
  • helen van oude wonden, oertrauma en karma door Hoge Lichtinbreng;
  • in voeling zijn met uw Diepste Wezen, de Aarde, de Lichtsferen;

Engelen zijn grote helpers, maar we moeten wel duidelijk aangeven waaraan we willen werken.

De vraagstelling naar de Engelen dient altijd positief en duidelijk te zijn.

Je werkt bij een sessie ook naar een intentie toe, wat wil jij graag, waar wil je  geholpen worden.

Bijvoorbeeld “ik wil een licht, gemakkelijk en blij leven” en niet “ik wil geen gezeur meer, niet meer in moeilijke situaties terechtkomen” de geen/niet zal wegvallen en dan krijg je “ik wil gezeur en moeilijke situaties”.

Je draagt best kledij die soepel en makkelijk zit.

Indien nodig wordt met een dekentje extra warmte voorzien.

Ik leg de handen op je lichaam en laat ze ook bewegen soms in de energie-aura rondom je.

Engelen zijn afgestemd op jouw Ziel en kennen jouw Pad en ik ben dankbaar dat ik als kanaal dit mag doorgeven aan de mensen die op mijn pad komen.