Agenda

Agenda

 SOUND-HEALING in groep 

2 mei – 6 juni – 25 juli – 3 sept – 10 okt – 7 nov – 12 dec 2024 Klank-vibratie-frequentie-bewustzijn in verschillende lagen  🌟
Soundhealing omdat klanken zeer helend kunnen zijn en klank precies weet waar en hoe die jou kan ondersteunen in je proces, moedig ik mensen aan te komen ervaren hoe deze resonantie kan voelen. Steeds weer anders want ook wij zijn altijd in beweging en zijn puur energie die zich in een bepaalde vorm laat zien. .

Tijdens deze klankverschuiving stem ik me af op de groepsenergie en de energie die op dat moment aanwezig is in het collectief. Je persoonlijke blauwdruk wordt in balans gebracht door het intuitief gebruiken van mijn stem en de instrumenten.

Een moment om helemaal voor jezelf te kiezen en de ruimte in jezelf te ervaren.  Een mogelijkheid om dichter bij je kern en je Licht en Innerlijke Wijsheid te komen.

Laat de klanken je meevoeren op een reis binnenin of ver buiten je lichaam. Om uiteindelijk weer helemaal aanwezig en verankerd te zijn in het NU moment bewust van al deze mooie ervaringen onderweg. Wees welkom om helemaal gewoon te zijn.

Best draag je loszittende comfortable kledij. Graag je eigen matje en dekentje meebrengen aub. Telkens van 19u – 21.30u – 40€ 

Integrated Energy Therapy ®- by Steven Thayer.
INWIJDINDSDAGEN in kleine groep (met certificaat)
17 (IET I) – 18 mei (IET II)  en 20 mei of 8 juni (IET III)  2024 
voor wie graag herinwijding wil kan aansluiten aan een ander tarief. Er is nog een IET III gepland op 29 maart waar er nog 1 plekje vrij is. Meer info te verkrijgen op vraag via mail. Telkens van 9.30 – 16u30. kleine groep

Het Licht in jou 
13 en 14 juni 2024 – nog 2 plekjes
2 introductie dagen met aanvullend een optionele dag om te verdiepen.
Een onderdompeling in de Script-As Methode, aangevuld met systemische oefeningen, klank en meditatie waarbij we samen onderweg gaan om jouw wereld te verkennen, observerend, waarnemend zonder oordeel om inzicht en zo gewenst verandering te brengen in jezelf zodat jouw licht en kern nog meer kan gaan stralen. Heerlijk om verruiming te kunnen geven aan jouw innerlijke ruimte, zodat meer licht voelbaar en bruikbaar wordt voor jou.

NIEUW: Familie Opstelling gefaciliteerd door Kim Jansen

Wanneer: 15 juni 2024 – 9:30-13:00 @ MUNA

Telkens van 9.30 – 16.30 –  extra info op vraag