Agenda

Agenda

Integrated Energy Therapy ®- by Steven Thayer. Na het werken met het Witte licht via reiki ontving hij door goddelijke inspiratie de IET cellulaire geheugenkaart die ik graag verder deel met wie hiervoor kiest. De 3 niveaus die ik aanbied zijn: basic – intermediate – advanced level.  Er wordt gewerkt op de DNA strengen per paar IET I werkt op het fysieke en emotionele, IET II op het mentale en zielsniveau, IET III op je zieleclusters en de afstemming op de goddelijke wil. Afstemming op de Violette Vlam en hiermee werken geeft ruimte en diepte aan dat wat getransformeerd wil worden. Voel jij dat deze afstemming iets voor jou is ? Voor mij was het net als ooit mijn Reiki inwijdingen (28j geleden) een upgrade van mijn fijngevoeligheid. Wie ooit al in de praktijk mocht vertoeven heeft de IET al gevoeld want vanuit deze afstemming start ik elke dag, elke behandeling. Zo dankbaar dat ik een kanaal van licht mag zijn voor het hoogste goed van allen. Wil je aansluiten of meer weten klik dan hier om de flyer aan te vragen. Een energetisch leren helen tot op celniveau, een diepe verademing voor heel jouw zijn. Syllabus en Certificaat van Center of Being inclusief.

  • data najaar: 18 nov – 19 nov – 16 december 2022
  • telkens van 9.30 – 16u.

Het licht in jou : 3 introductie dagen waarbij je wordt ondergedompeld in de Script-As Methode, systemisch werken, klank en meditatie om via het voelen jouw kern weer duidelijk te krijgen. Samen kijken naar licht en schaduw, kijken voorbij het geziene, waarnemen en de lessen die hiermee gepaard gaan ontdekken. Vanuit jouw kracht staan, leven, kiezen, ervaren, schakelen, loslaten, verdiepen … ben je klaar om van binnenuit jouw licht te laten doorbreken ? Je leert tools die je op alle levensvlakken kan toepassen om terug in of bij jouw middelpunt te komen, je licht, je kracht.
Aanvullend volgen er ook verdiepingsdagen die los te volgen zijn na het doorlopen van de 3 introductiedagen.
Data : 10-11-12 november. telkens drie dagen om in de diepte te gaan. De ruimte en tijd nemen voor jezelf, de glans en het licht in jezelf en al wat is te herontdekken.
Telkens van 9.30 – 16.30 – bijdrage 165/d 
verdiepingsdagen : 25 november

Soundhealing in groep omdat klanken zeer helend kunnen zijn. Ik stem me af op de groepsenergie en de energie die op dat moment aanwezig is in het collectief. Je persoonlijke blauwdruk wordt in balans gebracht door het intuitief gebruiken van mijn stem en de instrumenten. Laat de klanken je meevoeren op een reis binnenin of ver buiten je lichaam. Wees welkom om helemaal gewoon te zijn.
Data :  (data nov/dec volgen later)
telkens van 19.15u (welkom vanaf 19u)21.30 – 35€