Coaching

Coaching

 

Zit je ergens mee vast? Blijven dezelfde dingen zich voordoen die je weghouden van wat je echt wil? Wil je meer duidelijkheid?  Wil je bewust groeien van binnenuit? Vanuit een ander perspectief worden de dingen anders belicht waardoor nieuwe inzichten mogelijk zijn.  Graag zoom ik met je mee uit om jouw wegwijzers te zien en te begrijpen.

Zowel individuele coaching als coaching voor koppels is mogelijk.

Op maat trajecten: Enkel coaching of coaching aangevuld met lichaamswerk – we kijken wat jou het best kan ondersteunen op weg naar jouw doelen.

Een investering in jezelf voor de rest van je leven

Ik maak o.a.  gebruik van deze methodieken:

  • Systemisch werk, familieopstellingen
  • Script-As Methode
  • Stress & burnout coaching gecertifieerd
  • Rouwcoach
  • Ondersteunende tools voor integratie zoals klank, voetreflex, Access Bars, EFT,…

Ik werk altijd oordeelloos en met respect voor jouw proces.

Korte workshops en jaartraject in groep zie agenda voor data. Praktische info te verkrijgen op vraag via mail.

Het licht in jou : 2 introductie dagen waarbij je wordt ondergedompeld in de Script-As Methode, systemisch werken, klank en meditatie om via het voelen jouw kern weer duidelijk te krijgen. Samen kijken naar licht en schaduw, kijken voorbij het geziene, waarnemen en de lessen die hiermee gepaard gaan ontdekken. Vanuit jouw kracht staan, leven, kiezen, ervaren, schakelen, loslaten, verdiepen … ben je klaar om van binnenuit jouw licht te laten doorbreken ? Je leert tools die je op alle levensvlakken kan toepassen om terug in of bij jouw middelpunt te komen, je licht, je kracht.
Aanvullend volgen er ook verdiepingsdagen die los te volgen zijn na het doorlopen van de 2 introductiedagen.
Data : 13 en 14 juni 2024. Verdiepingsdag datum nog te bepalen. De ruimte en tijd nemen voor jezelf, de glans en het licht in jezelf en al wat is te herontdekken.
Telkens van 9.30 – 16.30 – bijdrage 165/d – kleine groep met ruimte voor diepgang.

Of bel naar 0473 62 77 60

Wil je meer weten?

Script-As methode

Wat is het

Allemaal hebben we overtuigingen, gewoontes, emoties meegekregen en opgeslagen.

Ben jij klaar om je rugzak vol angsten, schuld, zorgen, verdriet, kritiek, boosheid, twijfel, pijn leeg te maken …?

Wees dan welkom en leer onvoorwaardelijk van jezelf te houden en jezelf te waarderen voor wie jij bent.

De SAMmethode werkt met 7 stappen die van cruciaal belang zijn, waardoor we jou bewuster maken, hoe je nieuwe keuzes kan maken, hoe je patronen kan herkennen en veranderen, hoe je kan begrijpen wat anderen jou spiegelen waardoor je meer naar binnen leert kijken en bewuster kan omgaan met wat jij zegt, doet, denkt.

Alle verandering begint IN JEZELF.

Elke (SAM) transformatie coach heeft zijn eigen energie en aanpak, en veelal ook verschillende aanvullende tools die ingezet kunnen worden om jou meer ‘heel’ te laten voelen maar de rode draad van de te nemen stappen zullen hetzelfde zijn.

Wat jou triggert, wat jou van je stuk brengt vraagt om aandacht zodat je meer vrij kan worden, lichter en meer in je kracht komt te staan.

Steeds komen er nieuwe lessen zich aandienen in ons leven en het gaat erom hoe we hiermee omgaan, welke inzichten we eruit halen en hoe we bewuster in het leven kunnen gaan staan, dus leven in het NU.  Via de SAM methode krijg je echt iets moois mee waardoor je naar binnen leert kijken. Het enige wat je nodig hebt is je ‘bereidheid’ en je ‘durf’ om in beweging te komen. Jij bent de ‘creator’ van jou leven.

EEN INVESTERING IN JEZELF die de MOEITE WAARD is.

Wil je meer lezen over de verschillende stappen van de SAM methode en wat dit voor jou kan betekenen. Op de site van de Samcirkel vind je alvast meer informatie alsook de info momenten voor de opleiding tot SAMcoach. 

De opleiding tot transformatie of SamCoach wordt enkel gegeven door de Samcirkel zelf.

Op regelmatig basis geef ik korte workshops voor eigen gebruik van de SAMethode. Een mailtje volstaat en dan hou ik je op de hoogte van geplande data.

Je kan bij mij terecht voor een sessie van 1,5 u tot intensieve coachingstrajecten volledig op jouw maat.

Wil je graag met een groepje aan de slag? Neem dan gerust contact op – eventueel kan ik ook ter plaatse komen voor groepjes.

Systemisch coachen

Toen ik mocht ervaren wat familieopstellingen zichtbaar (voelbaar) kunnen maken wat onzichtbaar is, wou ik hier meer over weten en ging ik me hierin verdiepen. 

 

Alles is onderhevig aan wetmatigheden waar we niet onderuit komen, het hoort bij het leven, bij de natuur, bij de aarde, bij de kosmos.  Boeiend toch.

 

Systemisch opstellen kan voor familiedynamieken maar evenzeer voor andere groepen waarvan je deel uitmaakt waar je tegen dingen aanloopt.  Het kan zeer verhelderend zijn wanneer we de verstrikkingen kunnen bloot leggen en de keuze tot een bepaalde actie (beweging) van de vraagsteller de dynamiek van het geheel weer nieuwe impulsen geeft om tot herstel te komen..

 

Wens je deel te nemen aan een familieopstelling: 15 juni 2024 van 9:30-13:00 met facilitator Kim Jansen.