Soundhealing

Sound Healing concert

1 keer per maand genieten
van een klankschaalconcert

Meer info

Klankschaal relaxatie

Individuele therapeutische sessie
met klankschalen.

Meer info

Sound Healing Concert

Eén keer per maand kan je een Sound Healing concert bijwonen in mijn praktijk. Klankschalen aangevuld met mijn stem, koshi bells, native flute,… vullen dan de ruimte afgestemd op de groep en ieder individu om diep in jezelf te zijn, een moment van ontmoeting met jouw innerlijke stilte.

Locatie: Dorpsstraat 28, 3370 Boutersem

Wanneer: van 19u tot 21u.

Data: 29/10 – 30/11 – 15/12

 • bijdrage 20€
 • Aanmelden noodzakelijk.

Corona richtlijnen worden in acht genomen, gelieve te zorgen voor masker bij het binnen komen en buitengaan. Handgel is aanwezig.

Meebrengen: matje, dekentje, kussen en je bereidheid voor deze innerlijke reis. 

Nieuw ‘Soulsound’ opname op maat: wens jij een klankopname te ontvangen afgestemt op jouw proces ter ondersteuning om je celgeheugen open te stellen voor de herinnering aan je Ware Zelf – contacteer me dan voor een online gesprek.

Op verplaatsing

Locatie : Mood Feelgood Studio Heusden-Zolder.

Data 

 • nog te bepalen

Praktisch

Het concert duurt 2 uur
Prijs: 20 euro

Klankschaal relaxatie

Wat

Laat je heerlijk verwennen tijdens deze individuele, ontspannende en helende klanschaal behandeling. Aangevuld met mijn stem die extra trilling brengt daar waar ik voel dat dit ondersteunend en helend is.

Hoe

Na een kort gesprek mag je op de behandeltafel.

Bij een klankmassage zorg je voor gemakkelijk zittende kledij.

Er wordt met klankschalen gewerkt zowel op als rondom het lichaam.

Uit een gesprek vooraf kijken we wat jij nu extra nodig hebt, meer in je centrum komen of juist meer ruimte, bescherming, stevigheid … klanken hebben een ‘eigen-wijsheid’ en weten wat ze waar mogen doen.

In een nagesprek kan je dan je ervaring met me delen.

Praktisch

Deze behandeling duurt 60 min
Met kledij aan
Prijs: 55 euro

Of bel me op 0473 62 77 60

Goed om te weten

De kracht van de klankschalen ligt in het feit dat de mens voor een groot deel uit water bestaat. Door het aanslaan van de schalen worden subtiele trillingen voortgebracht die door het water in het lichaam worden geleid.

De vibraties werken vervolgens in op de verschillende energiekanalen. Door de opeenvolging van deze vibraties komt energie vrij en worden blokkades opgelost wat een ontspannen gevoel geeft. Deze trillingen geven als het ware een “interne massage”.

Het ondergaan van een klankschaal sessie werkt in op de verschillende niveaus van het zijn: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel en creëren aldus een beweging op allerlei niveaus :

 • losmaken blokkades en herstel energiebalans
 • verbetering afvoer afvalstoffen (nadien veel water drinken dus!)
 • vermindering van stress en pijnklachten
 • betere doorbloeding
 • meer harmonie –  meer levensvreugde

De energie van klankschalen is zo fijnstoffelijk dat het in ons energetisch systeem soms dagen doorwerkt en het lichaam dus kan ervaren hoe het is om in balans te zijn.

Bij het gebruik van klankschalen dient men goed naar het lichaam te luisteren. Waar er blokkades zijn kan de klankschaal anders klinken omdat de energie niet goed kan doorstromen. Ook al voel je de trilling van de klankschaal niet zo zeer ze doet zeker haar werk.

Pijn is een uiting van een blokkade op energetisch niveau. Door het ondergaan van een klankbad kan de blokkade als het ware losgeweekt worden waardoor de pijn verdwijnt. Na een klankschaal sessie kan men even een verergering van de klachten ondervinden. Dit verdwijnt evenwel kort na de behandeling.

Een klankschaal is een hulpmiddel, het geeft opening naar het zelf genezend vermogen van ons lichaam en kan ter ondersteuning werken in een therapeutisch proces.

Mijn pareltje onder mijn klankschalen : Goddess Isis Haar frequentie belichaamd in gekristalliseerd licht brengt de energie van goddelijke belichaming van het huidige moment. De Is-Is. Al wat is, IS. Godin van magie en heling

Haar klank gaat dwars door alles heen, overgave om de controle los te laten zodat er ruimte komt om je lichaam te voelen, te versterken, te activeren. Om de weg naar binnen te durven aangaan en jouw licht te laten schijnen op je angsten zodat je verloren schatten kan terugvinden en je orde en balans kan creëren in je emoties. Wanneer je ziel en het ware Zelf terug in verbinding zijn kan er nieuw leven, een nieuw bewustzijn plaatsvinden waardoor je ruimer in het leven zal staan met de wijsheid dat je zelf kan en mag creëren.

De frequentie werkt op de bovenste chakra’s vanuit het keelcentrum en alles daar boven. Binnenkomend aan de bovenkant van de wervelkolom naar het hersencentrum. Resonerend tussen deze 5de chakra en verder. Ze wist ongewenste gehechtheden, bevordering van diepe vrede en het verheffen van de zintuigen. Omdat ze je in het NU brengt voelen haar klanken ook heel aardend en stevig.

Isis vertegenwoordigt onze vrouwelijke zegeningen – intuitie, paranormale vermogens, liefde, mededogen, yin-energieën, moederverzorger, de hogepriesteres, de metaforische godin in scheppingsmythen. De gave van begrip hoe een situatie te transformeren, je visies en dromen te manifesteren.

Isis is het vrouwelijke in ons allemaal en helpt ons op onze weg van bewustwording. Ze biedt ons verschillende (14) sleutels aan die ons hierbij ondersteunen om bij onze HEELHEID te komen.

Het is heerlijk de co-creatie van Isis en mijn stem te mogen delen met de wereld.

Hoewel klanken wonderbaarlijk werken op ons gemoed en stemming, zijn de volgende situaties uitgesloten en vragen zij om andere middelen of een andere aanpak:

 • verleden van trombose (kans op lostrillen nieuwe klonter)
 • verdachte knobbeltjes bij spataders
 • pacemaker/metalen platen in het lichaam
 • zwangerschap (wordt aangepast)
 • epilepsie
 • zware depressie
 • open wonden
 • alle koortstoestanden
 • kanker