Over mij

Mieke – Ann (Marie) Vanderkeel

In 2011 startte ik praktijk MUNA (= wens, verlangen, overlopende bron) om mensen terug of meer in contact te brengen met de rust in lichaam en geest, vanuit de wetenschap dat alles energie is.

Al snel merkte ik dat er heel wat loskomt wanneer deze connectie terug gemaakt kan worden.

Van daaruit ging ik verder op zoek naar coachingmethodes die mensen ondersteunen niet enkel om inzichten te krijgen, maar werkelijk iets bieden, een tool, waarmee ze zelf in hun eigen kracht gaan staan.

Dit vond ik in de Script-As Methode die een wereld van bewustzijn en lichter leven voor me opende.

Gezondheidsleer heeft mij altijd geboeid vandaar ook de duidelijke combinatie van lichaam – ziel en geest in mijn praktijk. Wij zijn een ziel die een lichaam en vrije wil ter beschikking hebben om hier onze lessen te komen leren op Aarde.

Dit is waarin ik mensen begeleid.  Het maakt niet uit of het nu is met woorden, klanken, kleuren of gewoon de energie via mijn handen, het komt zoals het komt als vanzelf.

Jouw energiën terug in balans brengen, aanvullen, verhogen. Op de manier die NU voor jou het meest ondersteunend is.

Want het leven is een voortdurend proces dat mag stromen in vreugde.

Dankbaar

Dankbaar voor het leven, elke dag weer, elke dag meer !

Dankbaar voor het vertrouwen en de steun van mijn gezin in mijn werk.

Dankbaar voor mijn kinderen die ieder op hun unieke en bijzondere manier op de wereld kwamen met hun bijzondere noden en aanpak. Mijn grootste uitdaging was aanvaarden en loslaten van verwachtingen. Het beste uit iedere situatie halen hoe ongemakkelijk het ook lijkt.  In ieder moment zit het zaad om te groeien. Deze zoektocht naar balans in de zorg, ontspanning, ieder zijn plek en groei gunnen hielp mij mijn weg te vinden naar mijn passie! Dankbaar voor de spiegels van hen alledrie en hoe ze hun weg vinden tot ‘bewust liefdevol mens zijn’.

Mijn moto is “neem elke dag een moment voor jezelf”

Wat je ook aanspreekt, zoek die weg om naar jouw innnerlijke rust terug te keren, op jouw ritme, het gevoel dat in je leeft te ontmoeten, te begroeten, te erkennen, te aanvaarden, los te laten en verder te groeien.

Door binnenin iets in beweging te zetten of een opening te maken kan ook jij je weg vinden.  Groeien doe je van binnenuit.

Niets moet, het mag, het kan …